Tornázz velem, Richer Évivel

Mozgás, egészség kezdőknek, haladóknak, fiataloknak, időseknek, kismamáknak, nagymamáknak, cérnáknak és husiknak is. Óráimon mindenkit nagy szeretettel várok!

 

Tel.: +36-30-658-6143

Kapcsolat Felvételi Űrlap

A bejelentkezési rendszer szabályzata

 1. Az online bejelentkezési rendszer használatára a Kapcsolat Felvételi Űrlap beküldése és feldolgozása után nyílik lehetőség.
 2. A magas részvételi aránnyal futó órákra maximum létszám kerül megállapításra és lehetővé válik a bejelentkezés.
 3. A bejelentkezés ajánlott, mert az órán csak a bejelentkezett vendégek helye biztosított. Amennyiben az óra elmarad, a bejelentkezett vendégek értesítést kapnak.
 4. A tárgyhétre meghirdetett órákra a bejelentkezés lehetősége hétfőn megnyílik de a bérletes vendégek (a bérlet időkorlátja miatt) előjoggal rendelkeznek a helyfoglalásban.
 5. A heti online órákra folyamatosan be lehet jelentkezni.
 6. A heti online órán való részvételhez a óra felvételének egyedi linkjét a bejelentkezést követően email-ben elküldöm. A felvétel bármilyen, youtube videó lejátszására alkalmas eszközön vasárnap 24 óráig korlátlanul elérhető.
 7. A bejelentkezést visszavonni - kijelentkezni - az Arénában és a Diamond Wellness-ben tartott órákól legkésőbb az óra kezdete előtt 4 órával van lehetőség.
 8. Az online órákra történő bejelentkezés visszavonására abban az esetben van lehetőség, ha az óra linkje még nem került elküldésre. A link elküldésével egyidejűleg az órán való részvétel megvalósul, a bérletre kerül illetve utólag fizetendő.
 9. A bejelentkezett vendégek akkor is résztvevőként kerülnek nyilvántartásba, ha nem vettek részt az órán.
 10. Telt ház esetén lehetőség van feliratkozni a várólistára, az esetlegesen megüresedett helyekre a várólistára feliratkozott vendégek kerülhetnek be előzetes egyeztetés után.

Bérletrendszer szabályzata

 1. A bérletkezelő rendszerben minden bérlet nyilvántartásba kerül, de az adatokba való online betekintésre csak a Kapcsolat Felvételi Űrlap beküldése és feldolgozása után nyílik lehetőség.
 2. A bérleteknek érvényességi határidejük van, és a lejárat időpontja utáni naptól már nem használhatóak fel.
 3. Munkaszüneti napokon a torna szünetel, minden egyéb okból elmaradt óra meghosszabbítja a bérletek érvényességét.
 4. A hosszú hétvégék felcserélt napjai az órarend tekintetében eredeti napok maradnak.

Adatkezelési szabályok

A bérletkezelő-rendszer adatokkal dolgozik. Az adatok egy részét a vendég adja meg (vezetéknév, keresztnév, e-mailcím, jelszó), ezek az ő adatai. Ha kéri az adatai törlését, akkor minden személyes adata indokolatlan késedelem nélkül törlésre kerül a rendszerből. Visszaadás (exportálás) minden esetben csak azonosítás után, és csak az adat gazdája számára történik meg.


A többi adatot a rendszerbe a rendszer tulajdonosa rögzíti, vagy a rendszer működés során keletkezik. Ezek az adatok a rendszer működését segítik, a weboldal technikai üzemeltetéséhez szükségesek, vagy az oldal védelmére szolgálnak esetleges jogellenes tevékenység ellen. Ezek álnevesített adatok, amelyekről önmagukban nem állapítható meg, hogy az adat mely konkrét természetes személyre vonatkozik. Ezen adatok törlésére, exportálása nem kerül sor.


Regisztráció nem történik a weboldalon, még a Kapcsolat Felvételi Űrlap elküldésével sem, mivel a vendég által megadott adatok valódisága nem kerül ellenőrzésre. A vendéget a rendszerbe a rendszer tulajdonosa regisztrálja személyes kapcsolat alapján, így kap jogosultságot a bérleteibe történő betekintéshez, és a bejelentkezési rendszer használatához.


Harmadik fél számára személyes adat csak a vendég előzetes hozzájárulása után kerül kiadásra. Személyes adat üzleti célra nem kerül kiadásra.


A személyes adatok törlését, vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:
- telefonon keresztül: +36 30 658 6143
- e-mail útján: richerevi(kukac)gmail.com
- személyesen az órákon